Våre fantastiske samarbeidspartnere!

Uten dere hadde det ikke blitt noe bakkeløp!

Patria Helicopters!

Patria Helicopters AS, Norge, spesialiserer seg på vedlikehold av helikopter og fly og tjener militære og sivile operatører, spesielt i Nord-Norge. Vår hovedoperasjon ligger i Bardufoss i Nord-Norge med en moderne hangar og spesialist teknikere.

Besøk sponsor!

Storegga Entreprenør!

Storegga Betong AS er en allsidig byggentreprenør som utfører de fleste byggeoppdrag. Markedsomrødet er Troms fylke med hovedvekt på indre troms. Bedriften har svært dyktige medarbeidere og har utført mange totalprosjekter.

Besøk sponsor!

Hamco Bygg!

Hamco Bygg produserer og selger garasjer, hytter, hus og beslektede produkter som naust, anneks, redskapsboder med mer. Vi har også byggevareutsalg for privatkunder og proffmarkedet.

Besøk sponsor!

KNA Troms!

KNA kan tilby et aktivt klubbmiljø med bilen i sentrum. Avdelingene driver ulike typer aktiviteter. Mange er engasjert i bilsport – fra gokart til rally på profesjonelt nivå.

Besøk sponsor!

Rekmont

Rekmont leverer tjenester innen reklame, grafisk design, skilt og profilering til privat og offentlig næring samt idrettsklubber og foreninger.

Besøk sponsor!

JL Dekksenter

Vi fører merker som Nokian, Continental, Michelin, Minerva, Hankook og Nexen for å nevne noen. Dekksenteret har som fokus lave priser, høy kvalitet på arbeid og kjempeservice.

Besøk sponsor!

Autonord AS

Auto Nord som bilverksted ble etablert i 1992, og etablert som Auto Nord AS 1 Mai 1993. Vi er i dag 16 ansatte med en bred kompetanse innen bil og utstyr til bil.

Besøk sponsor!

Renault Pro +

Besøk sponsor!

Mekonomen / Servicesenteret Finnsnes AS

Velkommen til Mekonomen Bilverksted! Våre verksteder står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold.

Besøk sponsor!

Holmen Betong AS

Fra starten i 1946 har vi drevet kontinuerlig produksjon og salg av betongvarer for vei, vann og avløpsformål, hele tiden lokalisert på Karlstad midt i Troms Fylke.

Besøk sponsor!

Senja Avfall

Senja Avfall samler inn og håndterer avfall fra husholdninger i 9 kommuner samt en stor del av næringslivet i Midt-Troms.

Besøk sponsor!