Våre fantastiske samarbeidspartnere!

Uten dere hadde det ikke blitt noe bakkeløp!

Baronen fargelegger Nord Norge!

Malersentralen AS !

Malersentralen er stolt HOVEDSPONSOR av bakkeløpet

Vi tar på oss oppdrag innen Maling ,Panel ,Flislegging ,Tapetsering.
Ta kontakt for mer informasjon!

Besøk sponsor!

BILTEMA!

VISJON!

Å gjøre det enklere økonomisk for mennesker å ha bil, båt, og hus, ved å kunne tilby byggevarer, verktøy og fritidsartikler av høy kvalitet til lave priser og dermed skape en rikere fritid for alle.

Forretningsidé! – Biltema! skal tilby et bredt spekter av produkter av høy funksjonell kvalitet, til så lave priser at alle kan ha råd til å kjøpe dem.

Besøk sponsor!

ANDSLIMOEN BIL AS!

ANDSLIMOEN BIL AS!

Andslimoen Bil AS er merke forhandler av bilmerkene Peugeot, Nissan og SsangYong i Midt-Troms.
Bedriften har lange tradisjoner og ble stiftet i 1989.
I februar 2015 flyttet bedriften i ny oppussede lokaler i Haraldvollvegen 2 like borti gaten fra de gamle lokalene.
Andslimoen Bil AS har etter flytting og sammenslåing med tidligere Midt-troms auto AS nå 20 medarbeidere, og har dermed vokst til å bli en av Midt-Troms største bilverksteder.
Vårt verksted huser nå 8 mekanikere, 2 lærlinger og en bil-klargjører, slik at vi skal være godt rustet for å hjelpe kundene med store og små problemer.
Vi utfører alt av vedlikehold og reparasjoner på ALLE biler inntil 7500kg. (med hydrauliske bremser.)Og vi er selvsagt spesialister på Peugeot, Nissan og Ssangyong.
Nytt av året 2015 er at vi ble Meca verksted, dette for å sikre oss gode deler til andre merker som er inne på verkstedet vårt.
Som MECA verksted, selger vi også deler direkte fra MECA til kunder som ønsker det.
Også har vi etablert en egen bobil salgsavdeling i bygget

Besøk sponsor!

YX Bardufoss!

YX Bardufoss!

YX Bardufoss – din stasjon!
VÅR FORETRUKKENDE DRIVSTOFF LEVERANDØR

Gatekjøkken og kafé med 40 sitteplasser inne og sitteplasser 30 ute.
Markedets beste Coop-avtale som gir 55 øre rabatt på drivstoff.

Besøk sponsor!

RIIS BILGLASS !

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede med over 200 avdelinger lokalt i hele Norge. Vi utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person- vare- og lastebiler og ellers alle transportmidler. Hos oss håndterer vi alle kjøretøy og garanterer fagmessig utført arbeid ved alle Riis Bilglass sine avdelinger. Vi samarbeider naturligvis med alle forsikringsselskapene i Norge slik at vi ordner alt papirarbeide for deg.

Vi fikser alt fra en liten steinsprut på frontruta til bytting av bilruter på den fineste veteranbil. Vi legger også solfilm i mange ulike mørkhetsgrader og farger på bilen din. Dette øker komforten for både deg og dine passasjerer, samtidig som det hindrer innsyn i kupéen.

Null stress sier vi i Riis Bilglass. Det betyr at når du velger oss så kan du være trygg på at ditt kjøretøy er i gode hender. Vi utfører alle jobber i god håndverksmessig tradisjon og vi tar selvsagt hånd om alt av papirarbeid mot forsikringsselskap. Trenger du bil mens du venter på din egen, får du låne gratis av oss. Som sagt; Null stress!

Stikk innom en av våre avdelinger eller ring oss på 090 09. Ønsker du å bestille time kan du også gjøre dette via vårt kontaktskjema. Vi tar gjerne en prat, og svarer på dine spørsmål omkring bilglass.

Velkommen til oss!

Besøk sponsor!

Autonord AS

Auto Nord som bilverksted ble etablert i 1992, og etablert som Auto Nord AS 1 Mai 1993. Vi er i dag 16 ansatte med en bred kompetanse innen bil og utstyr til bil.

Besøk sponsor!

Renault Pro + !

Besøk sponsor!

Patria Helicopters!

Patria Helicopters AS, Norge, spesialiserer seg på vedlikehold av helikopter og fly og tjener militære og sivile operatører, spesielt i Nord-Norge. Vår hovedoperasjon ligger i Bardufoss i Nord-Norge med en moderne hangar og spesialist teknikere.

Besøk sponsor!

Storegga Entreprenør!

SELSKAPET BESTÅR AV TRE BETONGFABRIKKER I MÅLSELV, BALSFJORD og på FINNSNES
Storegga Betong AS leverer fabrikkblandet betong over store deler av Troms fra Gratangen i sør til Kåfjord i nord.

Selskapet er en pålitelig leverandør som kan tilfredstille kravene som settes enten det er selvbyggeren eller profesjonelle kunder.
Storegga Betong AS er en allsidig byggentreprenør som utfører de fleste byggeoppdrag. Markedsomrødet er Troms fylke med hovedvekt på indre troms. Bedriften har svært dyktige medarbeidere og har utført mange totalprosjekter.

Besøk sponsor!

BUSSRING!

Nord-Norges største
Bussring er Norges største turne-transportør og Nord Norges største turbuss selskap.

Vi har hovedkontor i Tromsø, og har i tillegg busser i Finnmark,Troms og Nordland.Til sammen har vi ca. 40 busser og kjøretøy i forskjellige størrelser.

Bussring er alltid løsningsorienterte og utfører alt innen logistikk og transport.

Vi arrangerer skoleturer, turer for lag og foreninger, bedrifter, seminarer, kick-off og konferanser.Vi bidrar gjerne med hjelp i forbindelse med planlegging av turer, reservasjon av plass på hoteller, bespisninger, opplevelser, ferger mm.

Besøk sponsor!

NORGESDEKK!

Norgesdekk er i dag en av Norges største uavhengige dekkgrossister. I August 2018 åpnet Norgesdekk sin 7.ende og nordligste avdeling i Narvik på 2650m² med kapasitet på 44 tusen dekk\felg. Dette er vårt største lager i forhold til kundemasse og folketallet den er tenkt å betjene. Lageret ligger et steinkast fra Narvik sentrum, nær den nye brua, og er strategisk plassert i forhold til distribusjon av varer nordover. Vi fører dekkmerkene Michelin, Vredestein, Nokian, Pirelli, Goodyear, Dunlop, Gislaved, Continental, Federal, Falken, Sailun, Minerva og enda flere.

Besøk sponsor!

KNA Troms!

KNA kan tilby et aktivt klubbmiljø med bilen i sentrum. Avdelingene driver ulike typer aktiviteter. Mange er engasjert i bilsport – fra gokart til rally på profesjonelt nivå.

Besøk sponsor!

Welcome to Aurora Husky!

Aurora Husky is situated a 2 hours drive from Tromsø and Narvik, Norway.

We arrange exclusive dog sledding adventures, snow mobile trips and sami experiences in the beautiful wilderness north of the arctic circle.

At Aurora Husky we offer adventures to suit everyones wishes. From a short half day adventure, one day of dog sledding, all the way up to four days adventures. If you really want something special we even offer a totally customized adventure to suit your every needs.

Our evning trips are popular amongst people wanting to see the Aurora Borealis or Northern Lights.

Besøk sponsor!

Pizzakjellern!

Sulten?
Da tar du turen innom oss for en fantastisk god pitzza

Besøk sponsor!

Rekmont!

Rekmont leverer tjenester innen reklame, grafisk design, skilt og profilering til privat og offentlig næring samt idrettsklubber og foreninger.

Besøk sponsor!

Mekonomen / Servicesenteret Finnsnes AS

Velkommen til Mekonomen Bilverksted! Våre verksteder står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold.

Besøk sponsor!

Hamco Bygg!

Hamco Bygg produserer og selger garasjer, hytter, hus og beslektede produkter som naust, anneks, redskapsboder med mer. Vi har også byggevareutsalg for privatkunder og proffmarkedet.

Besøk sponsor!

JL Dekksenter

Vi fører merker som Nokian, Continental, Michelin, Minerva, Hankook og Nexen for å nevne noen. Dekksenteret har som fokus lave priser, høy kvalitet på arbeid og kjempeservice.

Besøk sponsor!
United Themes Shortcode Plugin

Berglunds Bilelektro AS

Firmaet ble etablert i 1976 og var da spesialister innen bilelektro. I 2003 tok Harald Nygård over som ny eier. Vi utfører alt fra firhjuls-forstillingskontroll, eu-kontroll, alle typer reperasjoner og generell service på de fleste bilmerker. Kontakt oss gjerne på telefon, fax eller mail. Eller kom innom Laukhellaveien 314 for en hyggelig bilprat!

Besøk sponsor!

Mona Abelsen Store AS

M.A.S ble etablert i Tromsø 1997 av Mona Abelsen. Butikken er sentralt plassert på Strandtorget i hjertet av Tromsø og er en av Norges beste dame & herre butikker.

Besøk sponsor!

Nord-Norges Salgslag

S/L Nord-Norges Salgslag gikk under betegnelsen NNS eller bare Salgslaget og var en av gigantene i den nordnorske industrien, med på det meste mer enn 1000 ansatte og vel en milliard kroner i årlig omsetning.

Besøk sponsor!

NOR STYLE AS

Vi er din lokale faghandel av barneklær og barneutstyr med erfaring fra 1974. Vår butikk har stort utvalg av klær og utstyr til barn og våre fagfolk vil hjelpe deg å finne de riktige produktene for dere.

Besøk sponsor!

SULLAND BARDUFOSS (VOLKSWAGEN)

Volkswagen forhandler i Bardufoss. Bruktbiler med garanti. Bilverksted hvor vi utfører service, EU-kontroll, skifter bilglass m.m.

Besøk sponsor!

Mesterteknikk AS

Mesterteknikk AS er en VVS-teknisk entreprenør som ligger på Setermoen i Bardu Kommune. Våre 3 høyt faglig kvalifiserte VVS ansatte er klare til å hjelpe deg innenfor ventilasjon, klima og rørleggerarbeider.

Besøk sponsor!