Våre fantastiske samarbeidspartnere!

Uten dere hadde det ikke blitt noe bakkeløp!

Patria Helicopters!

Patria Helicopters AS, Norge, spesialiserer seg på vedlikehold av helikopter og fly og tjener militære og sivile operatører, spesielt i Nord-Norge. Vår hovedoperasjon ligger i Bardufoss i Nord-Norge med en moderne hangar og spesialist teknikere.

Besøk sponsor!

Autonord AS

Auto Nord som bilverksted ble etablert i 1992, og etablert som Auto Nord AS 1 Mai 1993. Vi er i dag 16 ansatte med en bred kompetanse innen bil og utstyr til bil.

Besøk sponsor!

Renault Pro +

Besøk sponsor!

BILTEMA!

VISJON!

Å gjøre det enklere økonomisk for mennesker å ha bil, båt, og hus, ved å kunne tilby byggevarer, verktøy og fritidsartikler av høy kvalitet til lave priser og dermed skape en rikere fritid for alle.

Forretningsidé! – Biltema! skal tilby et bredt spekter av produkter av høy funksjonell kvalitet, til så lave priser at alle kan ha råd til å kjøpe dem.

Besøk sponsor!

KNA Troms!

KNA kan tilby et aktivt klubbmiljø med bilen i sentrum. Avdelingene driver ulike typer aktiviteter. Mange er engasjert i bilsport – fra gokart til rally på profesjonelt nivå.

Besøk sponsor!

Rekmont

Rekmont leverer tjenester innen reklame, grafisk design, skilt og profilering til privat og offentlig næring samt idrettsklubber og foreninger.

Besøk sponsor!

JL Dekksenter

Vi fører merker som Nokian, Continental, Michelin, Minerva, Hankook og Nexen for å nevne noen. Dekksenteret har som fokus lave priser, høy kvalitet på arbeid og kjempeservice.

Besøk sponsor!

Mona Abelsen Store AS

M.A.S ble etablert i Tromsø 1997 av Mona Abelsen. Butikken er sentralt plassert på Strandtorget i hjertet av Tromsø og er en av Norges beste dame & herre butikker.

Besøk sponsor!

NOR STYLE AS

Vi er din lokale faghandel av barneklær og barneutstyr med erfaring fra 1974. Vår butikk har stort utvalg av klær og utstyr til barn og våre fagfolk vil hjelpe deg å finne de riktige produktene for dere.

Besøk sponsor!