Våre fantastiske samarbeidspartnere!

Uten dere hadde det ikke blitt noe bakkeløp!

Patria Helicopters!

Patria Helicopters AS, Norge, spesialiserer seg på vedlikehold av helikopter og fly og tjener militære og sivile operatører, spesielt i Nord-Norge. Vår hovedoperasjon ligger i Bardufoss i Nord-Norge med en moderne hangar og spesialist teknikere.

Besøk sponsor!

Autonord AS

Auto Nord som bilverksted ble etablert i 1992, og etablert som Auto Nord AS 1 Mai 1993. Vi er i dag 16 ansatte med en bred kompetanse innen bil og utstyr til bil.

Besøk sponsor!

Storegga Entreprenør!

Storegga Betong AS er en allsidig byggentreprenør som utfører de fleste byggeoppdrag. Markedsomrødet er Troms fylke med hovedvekt på indre troms. Bedriften har svært dyktige medarbeidere og har utført mange totalprosjekter.

Besøk sponsor!

Renault Pro +

Besøk sponsor!

Malersentralen AS

Vi tar på oss oppdrag innen Maling ,Panel ,Flislegging ,Tapetsering.
Ta kontakt for mer informasjon!

Besøk sponsor!

Holmen Betong AS

Fra starten i 1946 har vi drevet kontinuerlig produksjon og salg av betongvarer for vei, vann og avløpsformål, hele tiden lokalisert på Karlstad midt i Troms Fylke.

Besøk sponsor!

KNA Troms!

KNA kan tilby et aktivt klubbmiljø med bilen i sentrum. Avdelingene driver ulike typer aktiviteter. Mange er engasjert i bilsport – fra gokart til rally på profesjonelt nivå.

Besøk sponsor!

Senja Avfall

Senja Avfall samler inn og håndterer avfall fra husholdninger i 9 kommuner samt en stor del av næringslivet i Midt-Troms.

Besøk sponsor!

Rekmont

Rekmont leverer tjenester innen reklame, grafisk design, skilt og profilering til privat og offentlig næring samt idrettsklubber og foreninger.

Besøk sponsor!

Mekonomen / Servicesenteret Finnsnes AS

Velkommen til Mekonomen Bilverksted! Våre verksteder står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold.

Besøk sponsor!

Hamco Bygg!

Hamco Bygg produserer og selger garasjer, hytter, hus og beslektede produkter som naust, anneks, redskapsboder med mer. Vi har også byggevareutsalg for privatkunder og proffmarkedet.

Besøk sponsor!

JL Dekksenter

Vi fører merker som Nokian, Continental, Michelin, Minerva, Hankook og Nexen for å nevne noen. Dekksenteret har som fokus lave priser, høy kvalitet på arbeid og kjempeservice.

Besøk sponsor!

Bilsenteret Finnsnes

Bilsenteret Finnsnes forhandler Honda nybiler. Vi er også den største bruktbilforhandler i Midt-Troms med tilgang på opptil 5000 brukte biler.

Besøk sponsor!

Mona Abelsen Store AS

M.A.S ble etablert i Tromsø 1997 av Mona Abelsen. Butikken er sentralt plassert på Strandtorget i hjertet av Tromsø og er en av Norges beste dame & herre butikker.

Besøk sponsor!

Nord-Norges Salgslag

S/L Nord-Norges Salgslag gikk under betegnelsen NNS eller bare Salgslaget og var en av gigantene i den nordnorske industrien, med på det meste mer enn 1000 ansatte og vel en milliard kroner i årlig omsetning.

Besøk sponsor!

NOR STYLE AS

Vi er din lokale faghandel av barneklær og barneutstyr med erfaring fra 1974. Vår butikk har stort utvalg av klær og utstyr til barn og våre fagfolk vil hjelpe deg å finne de riktige produktene for dere.

Besøk sponsor!

SKILTMAKER HAUGEN AS

Skiltmaker Haugen utvikler og produserer et bredt spekter innen skilt-dekor-reklame. Med full produksjon i eget hus, leverer vi raskt og med full kontroll over kvalitet og pris.

Besøk sponsor!

SULLAND BARDUFOSS (VOLKSWAGEN)

Volkswagen forhandler i Bardufoss. Bruktbiler med garanti. Bilverksted hvor vi utfører service, EU-kontroll, skifter bilglass m.m.

Besøk sponsor!

Byggsystemer AS

Byggesystemer ble etablert i 1975. Vi er Norges største lokalt eide selskap innen bygg- og anleggsutleie, og en av Norges største stillasentreprenører.

Besøk sponsor!

Berglunds Bilelektro AS

Firmaet ble etablert i 1976 og var da spesialister innen bilelektro. I 2003 tok Harald Nygård over som ny eier. Vi utfører alt fra firhjuls-forstillingskontroll, eu-kontroll, alle typer reperasjoner og generell service på de fleste bilmerker.

Besøk sponsor!

Mesterteknikk AS

Mesterteknikk AS er en VVS-teknisk entreprenør som ligger på Setermoen i Bardu Kommune. Våre 3 høyt faglig kvalifiserte VVS ansatte er klare til å hjelpe deg innenfor ventilasjon, klima og rørleggerarbeider.

Besøk sponsor!