petter

Petter Solberg kommer med Polo – skal knuse sønnens bakkerekord, kjøp billett NÅ!

Når bakkerekord-holder Oliver Solberg ikke kan komme, skal pappa Petter benytte anledningen til å ta fra sønnen bakke- rekorden fra i fjor.

VÅR HOVEDSPONSOR

Petter Solberg har satt av uke 29 i Målselv, dette må du ikke gå glipp av.

– Jeg begynner med to bakkeløp. Det første er et av bilsportens mest prestisjefulle arrangementer, Goodwood Festival of Speed i England. Det neste er enda mer hjemmebane og et nært og kjært arrangement, Norges Råeste Bakkeløp, midt i sommerferien i Målselv. Oliver satte ny rekord der i fjor, og jeg skal forsøke å slå den i år. Jeg tror Oliver kommer til å slå flere av rekordene mine i framtiden, så jeg vil bruke denne sjeldne sjansen til å ta en fra han.

Hvem får napp i denne premien!!!

SE DENNE HERLIGE FILMEN AV OLIVER SOLBERG

Det kan bli ny publikumsrekord under Norges Råeste Bakkeløp og tilhørende arrangementer i juli. Vær tidlig ute å skaff deg billetter fortest mulig!

STØTTES AV

Bakkeløpet vil trolig bli overtegnet.

petter

NORGES RÅESTE BAKKELØP SAMARBEIDER MED

Om Arena Bardufoss

Arena Bardufoss er en portal for kraftsenteret Rustahøgda i Målselv kommune, hvor det er samlet en rekke aktører innen idrett, kultur, utdanning og næringsliv. Disse aktørene er Bardufosstun, Bardufoss ungdomsskole, Polarbadet/Bardufosshallen, BOIF/Bardufoss storhall, Næringshage Nord og Bardufoss Høgtun videregående skole.

Gjennom Arena Bardufoss er målet til Rustahøgda å tilrekke organisert aktivitet og turist- og næringsvirksomhet ved å presentere omliggende tilbud innen overnatting, service, attraksjoner og idrettsanlegg.

Trenger du overnatting ?

I Målselv fjellandsby finnes masse muligheter for overnatting. Her har du mulighet til å leie blant annet hytter og leiligheter. Det finnes også masse aktiviteter og vi ser frem til å se deg under årets bakkeløp!